Sticla termorezistenta seminee

Sticla termorezistenta cu autocuratare

Introdu dimensiuni

Calculeaza pret sticla pirolizata

INALTIME
mm
LUNGIME
mm
Dimensiunile se dau in mm! 1cm = 10mm
Pret sticla pirolizata 4mm: 0 lei

Detalii tehnice:

- grosimea sticlei este de 4 mm, aceasta fiind o grosime standard pentru seminee si sobe, si va fi taiata cu o toleranta de ± 1mm

- sticla este transparenta cu foarte putina tenta de violet.

- sticla pirolitică are la bază sticla termorezistenta standard, peste care este aplicat un strat subtire transparent de oxid metalic, pe partea exterioara.

- in contact cu temperatura ridicata din camera de ardere care actioneaza asupra acestei parti rezulta ridicarea temperaturii sticlei, astfel pirolizandu-se funinginile din partea interioara.

- pentru obtinerea pirolizei funinginilor este necesara cresterea arderii

 

STICLA PIROLITICĂ (cu autocurățare) NU FUNCȚIONEAZĂ ÎN URMĂTOARELE CAZURI:

- montaj necorespunzător (partea mai aspră se montează la exterior)

- o flacără insuficientă

- tracțiune anormală (în cazul montajului acesteia pe camere de ardere improvizate)

- calitatea lemnelor scăzută

- umiditatea lemnelor depășește 20%

- împiedicarea radierii cauzate de orificii mari în vatră pot conduce la depunerea funinginilor pe sticlă. Fiecare împiedicare a radierii poate conduce la depunerea funinginilor pe sticlă.

 

INSTRUCȚIUNI DE MONTAJ:

- Pe marginea sticlei se va lipi de jur-împrejur bandă termorezistentă pentru a nu fi în contact direct cu metalul (ușa șemineului)

- Prinderea de ușa sobei/șemineului se va face cu cleme, iar pe aceste cleme se va lipi această bandă termorezistentă

- A nu se strânge prea puternic clemele de fixare a sticlei! (în cazul în care clemele sunt prea strânse, sticla supusă la temperatură mare neavând unde se dilata, va crăpa)

- Pentru a determina dimensiunea sticlei pentru șemineul dumneavoastră, luați măsura geamului existent sau a celui care s-a spart, daca acest lucru mai e posibil. În cazul în care sticla de pe șemineu nu mai este pe poziție și nu poate fi măsurată, dimensiunea se va da mai mică cu 2-3mm/latură; această toleranță reprezintă marja de dilatare a sticlei.

- Sticla va fi montată cu partea aspră la exterior, conform unui abțibild (sticker) pus de către firma noastră.

Instrucțiuni de folosire

- Partea exterioară a sticlei (cea prelucrată) trebuie spălata doar cu apă și săpun; în caz contrar sticla își va pierde din propietățile de autocurățare.

- Partea interioară a sticlei poate fi curățată cu orice tip de soluție de curățat pentru șeminee și sobe, pe care le găsiți și în oferta noastră.

- A nu se împinge lemnele în sobă cu ajutorul sticlei

- La alimentarea sobei/șemineului, evitați să introduceți lemne cu zăpadă pe ele, deoarece în cazul în care ajunge apă sau zăpadă pe sticla încinsă pot apărea fisuri

- A nu se lipi sticla de ușa metalică cu niciun fel de adeziv sau silicon, în caz contrar sticla va ceda datorită diferenței de dilatare

- Sticla nu este securizată, avantajul ei fiind în cazul problemelor care pot aparea peste noapte: dacă sticla crapă, aceasta va rămâne fixată, împiedicând fumul să intre în casă.

 

În cazul în care doriți să achiziționați sticla pirolizată (cu autocurățare) sau aveți nevoie de consultanță, nu ezitați să ne contactați!

 

Cerere de oferta - sticla-termorezistenta-cu-autocuratare
×