Gratare WEBER

Gratar Traveler compact Negru - Weber

88 cm
87 cm
55 cm
Gaz
3.2 kW
1
Aceste gratare sunt prevazute cu aprindere piezo-electrica, care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
18 kg
Negru
Fonta, Portelan
Weber
Weber Traveler este prevazut cu buton pentru reglaj debit de gaz, suport pliabil si robust pentru transport usor ce ofera o inaltime optima de lucru, termometru pentru a seta usor temperatura de gatire, masa laterala de lucru si suport ustensile.
Gratar portabil
Picioare cu roti.
Nu
1
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
122x87x65
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Gratarul pe Gaz Weber Traveler Compact - ideal pentru calatorii si vacante! Compact si mobil, dispune de gratar din fonta de inalta calitate si arzator eficient din otel inoxidabil. Capacul si camera gratarului sunt acoperite cu email de portelan pentru rezistenta. Masa integrata si rotile mari asigura o experienta de gatit comoda si il face usor de transportat. Cu Weber Traveler Compact, te poti bucura de experienta gratarului oriunde te-ai afla, fara sa iti faci griji in privinta spatiului sau a dificultatilor de transport.
Pret
2025, 00 Lei
Cantitate
Comanda - gratar-traveler-compact-negru-weber
×