Gratare WEBER

Gratar pe gaz cu suport Weber Q1000

100.3 cm
68.6 cm
56.5 cm
43x32 cm
Gaz
2.49 kW
1
Aceste gratare sunt prevazute cu sistem electronic care prin actionarea unui buton, porneste o scanteie la arzatorul pe gaz, altfel oferind o aprindere rapida si sigura.
15.2 kg
Negru
Otel, Fonta, Portelan, Aluminiu, Plastic
Weber
Gratarul pe gaz e prevazut cu: sistem de aprindere rapida, suport tip stativ, buton pentru reglaj debit de gaz, gratar din fonta, capac si carcasa din aluminiu.
Gratar cu suport
Suport tip stativ
Nu
1
Sistem de aprindere, capac cu maner, suport tip stativ, buton pentru reglaj debit de gaz si furtun cu regulator de gaz.
1
Pana la 5 ani
*Garantie difera în functie de piese individuale. A se vedea termenii si conditiile de garantie.
Individual
121.9 x 68.6 x 66 cm
Gratarul e confectionat din otel cu email portelanat, rezistent la temperaturi si la zgarieturi, ce ofera acestuia o durata mare de viata.
Porniti gratarul pe gaz Q-1000 cu suport, adunati cativa prieteni si lasati sa inceapa distractia la gratar. Acesta este aparatul de gatit ideal pentru terasa sau balcon, ce nu produce fum iar datorita design-ului si dimensiuniilor acestuia, poate fi amplasat si manipulat cu usurinta. Gratarul dispune de componente usor de curatat iar spirala acestuia are functie de autocuratare, astfel fiind foarte eficient si simplu de intretinut. Structura cadrului gratarului este confectionata din fibra de sticla, cu rol de protectie impotriva temperaturilor inalte si a ruginii. Atentie!!! Butelia de gaz nu este inclusa, se comanda separat.
Pret
1745, 00 Lei
Cantitate
Comanda - gratar-pe-gaz-cu-suport-weber-q1000
×